Foutje, bedankt…..

Toen ik afgelopen weekend mijn auto wilde verplaatsen, schrok ik me een ongeluk. De hele zijkant zat in elkaar ! Een of andere ******bestuurder is er met zijn of haar auto fors tegen en langs gegaan. Van voorportier tot achterbumper zit de passagierskant vol krassen, deuken en ander leed. Wat ziet mijn arme autootje er uit !

Wie het heeft gedaan ? Geen idee. Natuurlijk heeft de veroorzaker geen briefje met zijn of haar gegevens achter gelaten, stel je voor. Dat zou zomaar vijf treden no-claim kosten ! Nee, diegene is snel doorgereden en heeft maar aangenomen dat de eigenaar van zo’n klein, oud autootje geld genoeg heeft om het ding te laten repareren.
Nou, niet dus !

Op het moment dat zoiets gebeurt, zit je direct tot over je oren in het papierwerk. Omdat de dader niet bekend is, en ik geen all-risk-verzekering heb, zal ik een beroep moeten gaan doen op het Waarborgfonds. Hopelijk vergoeden zij dan een deel van de schade. Maar of dat gaat lukken…. Het is een forse schade, waar een net zo fors prijskaartje aan zal hangen. En mijn 11 jaar oude kleine wagentje is niet veel meer waard. Het zou zo maar kunnen dat ie total loss wordt verklaard.
Slik….

Natuurlijk heb ik direct foto’s gemaakt, en aangifte gedaan bij de politie. Morgen laat ik een schatting van de schade maken, en als dan alle benodigde formulieren zijn ingevuld, kan ik het bij het Waarborgfonds gaan indienen. Het circus draait…. nu nog hopen op een beetje positieve uitkomst. Maar het zal hoe dan ook weer een hoop geld gaan kosten.

Bedankt dus, onbekende brokkenpiloot. Dat je een foutje maakt, dat kan gebeuren. Zelfs een forse fout als deze zou wellicht kunnen. Maar dat je dan doorrijdt zonder je gegevens achter te laten….. Ben je niet verzekerd ? Had je gedronken ? Of ben je gewoon a-sociaal ? Hoe dan ook, je wordt bedankt…. Niet dus ! Pffffff.

Advertenties

2 reacties op “Foutje, bedankt…..

  1. Frits van stratum schreef:

    Hey meis, wat een ellende en asociaal gedrag hoop dat er toch wat gunstigs uitkomt voor je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s