Goodbye 2017, hello 2018 !

Oudjaarsdag. Hoezo is het nu ineens al oudjaarsdag ?? Het lijkt wel of 2017 voorbij is gevlógen. Komt dat omdat ik ouder word ? Lijkt de tijd daardoor steeds sneller te gaan ? Geen idee. Maar snel gaat het !

2017. Het jaar waarin we voor het eerst met een carnavalsclub carnaval in Oeteldonk vierden. Wat een feest was dat ! Ook het jaar waarin we onze badkamer in een waar badpaleis lieten veranderen. Het resultaat is prachtig, we zijn er enorm blij mee, maar het gaf wel een enorme troep…..

2017. Het jaar waarin ik professioneel gezien wel wat uitdagingen moest aan gaan. Ik zal moeten gaan accepteren en berusten in het feit dat niet iedereen hetzelfde denkt over arbeidsethos en integriteit. Maar ook het jaar waarin we, voor de zevende keer, een paar dagen heerlijk hebben gefeest op de Zwarte Cross. En ja. In 2018 gaan we wéér !

2017. Het jaar waarin we tot onze grote schrik hoorde dat een lief piepjong familielid ernstig ziek is. We denken elke dag aan haar en duimen onze duimen blauw voor een voorspoedig herstel. Maar ook het jaar waarin we samen naar Praag gingen, en wat hebben we genoten van die prachtige stad.

2017. Het jaar waarin we plannen maakten voor 2018. Plannen voor een vakantie ver weg, samen met jongste. Plannen voor een groot feest, omdat we allebei 50 worden. We kijken zelfs al verder, want er zijn nog meer plannen voor nog meer verbouwingen in ons huis. Dat zal ná 2018 worden, we kunnen tenslotte niet alles tegelijk !

2017. Het jaar waarin we ons zeven-jaar-samenzijn vierden. Zeven jaar….. Time flies when you’re having love and fun. Het jaar waarin we al weer twee jaar samenwonen. En nog steeds hebben we het heerlijk samen. Maar ook het jaar van allerlei onderzoeken van vage klachten, die vanwege mijn ziekteverleden meteen grondig onderzocht werden. Ik ben erg blij met die zorgvuldigheid !

2017 is bijna voorbij. Vanavond proosten we op een heel nieuw jaar. Een nieuw jaar vol mooie momenten. Een nieuw jaar vol liefde. Een nieuw jaar vol gezelligheid. Een nieuw jaar, met alle goeds voor onze kids en schoonkids, onze familie en vrienden.
Een nieuw jaar vol geluk, vriendschap en gezondheid, voor iedereen die ons lief is.
Gelukkig nieuwjaar !

nieuwjaar klok

Advertenties

Eén reactie op “Goodbye 2017, hello 2018 !

  1. Connie schreef:

    Heel veel geluk gezondheid liefde en veel muzikaliteit toegewenst hef het glas op een fantastisch 2018 😘dikke knuffel con

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s